Το ημερολόγιο ενός σκανδαλώδους διαγωνισμού προσλήψεων

3.8.11

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του περιβόητου Ινστιτούτου Νεολαίας (http://www.ify.gr/) τα αποτελέσματα του τεστ δεξιοτήτων και το μόνο που δεν νιώθω είναι έκπληξη. Αηδία σίγουρα, έκπληξη όχι. Δεν θα κάτσω να παραθέσω στοιχεία για το κάθε όνομα γιατί το θεωρώ αγενές.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που άρπαξε την ευκαιρία και βολεύτηκε, από την υπουργό έχω απαιτήσεις. Αξίζει πάντως να διαβάσετε μια μαρτυρία ενός υποψηφίου εδώ ο οποίος εξετάστηκε στην...τριγωνομετρία για να καταλάβει μια θέση με αντικείμενο τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Όπως θα θυμάστε, η Παραπολιτική ήταν το μόνο μέσο που αγωνίστηκε για την ακύρωση του διαγωνισμού της ντροπής. Το μόνο που καταφέραμε ήταν το Υπουργείο σε επίσημη ανακοίνωση του να..


...μας απαντήσει με ψεύδη. Είναι κι αυτό μια παραδοχή ενοχής.

Θυμίζω τη σειρά των αναρτήσεων που περιέγραψαν την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού με 150 συμβασιούχους:

6 Ιουλίου 2011- 150 προσλήψεις σε υπό κατάργηση οργανισμό;
7 Ιουλίου 2011Η προτίμηση στα έντυπα του Κύρτσου όπου (συν)εργάζεται μέλος του Δ.Σ!
7 Ιουλίου 2011- Τα πράσινα παιδιά
7 Ιουλίου 2011- Εκτός ΑΣΕΠ και με συνέντευξη οι 150 προσλήψεις
7 Ιουλίου 2011- Η 1η απάντηση του Υπουργείου
8 Ιουλίου 20119.436 ευρώ για ενοίκια 3 μηνών του Ινστιτούτου Νεολαίας στη Θεσσαλονίκη σε ακίνητο της Εκκλησίας της Ελλάδος
18 Ιουλίου 2011- Η 2η απάντηση του Υπ.Παιδείας
19 Ιουλίου 2011- Το Υπ.Παιδείας ψεύδεται

Επειδή δεν είμαι κομπλεξικός, θα ήθελα να συγχαρώ την κ.Διαμαντοπούλου γιατί κέρδισε. Κατάφερε να τους βολέψει. Έκανε όμως ένα λάθος, υποτίμησε τη δύναμη του Διαδικτύου. Στο βιογραφικό της πια προστέθηκε το Ινστιτούτο Νεολαίας κι ας μην το "έπαιξαν" οι φίλοι της στα ΜΜΕ...