Σκουρλέτης: Σε βάθος χρόνου θα αποκαταστήσουμε μέρος των απωλειών, όχι σε ένα άρθρο

19.11.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Πάνου Σκουρλέτη στον Real Fm:


-Θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι, σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε πριν από πολύ λίγες, την Παρασκευή ή την Πέμπτη πότε ήταν, στη ΛΑΡΚΟ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, όπου είπε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να επαναφέρει μισθούς και συντάξεις στην προτεραία κατάσταση όταν γίνει κυβέρνηση. Νομίζω ότι επ΄ αυτού μετά έγιναν κάποιες....



...ερμηνείες από στελέχη σας προκειμένου να αποκατασταθεί αυτό που ενδεχομένως ήθελε να πει ο κ. Τσίπρας, ωστόσο δημιουργείται η εντύπωση ότι υπόσχεστε πράγματα τα οποία δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν .

Αυτό το οποίο είπε είναι ότι σε ένα άρθρο θα καταργήσουμε το σύνολο των εφαρμοστικών νόμων. Σκοπός μας είναι να αποκαταστήσουμε σε ένα βάθος χρόνου και με βάση μια διαδικασία ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας να αποκαταστήσουμε όσο το δυνατόν το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών και κατά προτεραιότητα όσων ήταν στα χαμηλότερα κλιμάκια…

-Νομίζω ότι αποκαθίσταται την αίσθηση σχετικά με αυτά που είπε ο πρόεδρος…

Την πραγματική διάσταση και το περιεχόμενο των δηλώσεών του…

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όχι κύριε Σκουρλέτη, δεν θα μας τρελάνετε με ερμηνείες περί "πραγματικής διάστασης". Σας θυμίζω τι ακριβώς είπε ο αρχηγός σας:

Όπως το μεγαλύτερο έγκλημα δεν είναι οι μισθοί και οι συντάξεις, γιατί αυτούς θα τους επαναφέρουμε με έναν νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθούμε, με τη βοήθεια του λαού, σε θέση διακυβέρνησης για να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφή.