ΣΥΡΙΖΑ: Πειθαρχικά μέτρα κατά του Νάσου Θεοδωρίδη με αφορμή δηλώσεις για τα Ίμια

7.2.13

Από το ΣΚΑΙ:

Οι απόψεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη για τα Ίμια, τα οποία αποκαλεί με την τουρκική ονομασία Καρντάκ, επειδή υποστηρίζει ότι ανήκουν στην Τουρκία, προκάλεσαν την αντίδραση της Κουμουνδούρου που διαχώρισε σαφώς τη θέση της αποπέμποντάς τον από την Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

«Οι προσωπικές απόψεις του Ν.Θεοδωρίδη απέχουν παρασάγγας από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μας εκπροσωπούν κατ' ουδένα τρόπο» ξεκαθάρισε...


...ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Με αφορμή την επέτειο των Ιμίων ο κ. Θεοδωρίδης είχε γράψει στο Facebook το εξής σχόλιο:

«Με αφορμή την επέτειο των "Ιμίων" (κατ εμε "Καρντάκ", διότι η παραχωρηση Δωδεκανήσων απο Ιταλια προς Ελλαδα περιελάμβανε ΜΟΝΟ τις ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ προς αυτά βραχονησιδες, ενώ οι συγκεκριμενες ειναι ΣΑΦΩΣ πιο κοντα σην Τουρκία παρα στην Καλυμνο), αξίζει να τονιστεί ότι η πιο ευφυής επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης ''εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων'', σύμφωνα με την οποία αθροίζονται ως τάχα ευρισκόμενοι στην ίδια όχθη οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι της Ελλάδας, κατά σχηματική και αφελή αντιπαράθεση προς τους αντίστοιχους της Τουρκίας....Ομως κατι τετοιο καταντάει γελοίο...».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει και λειτουργεί όπως ένα κανονικό κόμμα κι αυτό σύντομα δεν θα αρέσει σε αυτούς που υποκριτικά του ζητούσαν να γίνει κανονικό κόμμα.