Ένα μεγάλο πρόστιμο, μια εγκύκλιος του Χάρη Θεοχάρη κι ένα ρεπορτάζ του Alpha (video)

29.8.13

Οι στιγμές που μπορείς κανείς να εκπλαγεί στην ελληνική πολιτική ζωή είναι πια λίγες, μιας και τα τελευταία χρόνια η φράση-κλισέ «τα έχουμε δει όλα» μοιάζει να είναι ακριβής.

 
Πριν από μερικές μέρες όμως, έφτασε και στα...
...δικά μου αυτιά κάτι που στην αρχή έμοιαζε μια φήμη και τελικά αποδείχθηκε πραγματικότητα, παρόλο που ήταν τόσο μα τόσο πολύ εξωφρενικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «φήμη» που αποδείχθηκε πραγματικότητα, από τις αρμόδιες αρχές, επιβλήθηκε σε μεγάλη εταιρεία που ανήκει σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια ένα τεράστιο πρόστιμο, τέτοιο που θα μπορούσε να οδηγήσει και στο κλείσιμο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόστιμο ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Πριν καν προλάβει οποιοδήποτε ΜΜΕ να βρει το θάρρος να μεταδώσει μια τόσο σημαντική είδηση, έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε: το πρόστιμο «διορθώθηκε» και μάλιστα με την υπογραφή ενός τεχνοκράτη, του Χάρη Θεοχάρη:

Χθες, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στη συγκεκριμένη είδηση, φωτογραφίζοντας τον επιχειρηματία αλλά και κάνοντας ρητή αναφορά στην εγκύκλιο του κ. Θεοχάρη.

Να το video:


Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα που εκτιμούν ότι το πρόστιμο αυτό σχετίζεται και με πρόσφατες ανακατατάξεις στο χώρο των media.

Να και η εγκύκλιος: