Νάσος Ηλιόπουλος: Καναούτης όπως Γρηγορόπουλος

22.8.13

Παραθέτω τον πρόλογο χθεσινού άρθρου του Νάσου Ηλιόπουλου, προβεβλημένου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ:

Όσο καθαρό είναι ότι ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από τους Κορκονέα και Σαραλιώτη άλλο τόσο καθαρό είναι ότι ο Θανάσης Καναούτης δολοφονήθηκε από τον ελεγκτή και τον οδηγό του τρόλεϊ. Η συγκεκριμένη δολοφονία θέτει με άμεσους όρους την ανάγκη κατανόησης του πλαισίου που την έκανε εφικτή. Πως γίνεται μέσα σε...



...συνθήκες σκληρής επίθεσης σε δικαιώματα και κατακτήσεις του κόσμου της δουλειάς και της νεολαίας, δύο εργαζόμενοι να επιλέξουν να αντιμετωπίσουν ως καθαρά κατασταλτικός μηχανισμός μία περίπτωση ενός νεολαίου χωρίς εισιτήριο; Προφανώς το «πέσιμο» του ελεγκτή και του οδηγού στον Θανάση Καναούτη δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Σε κάθε περίπτωση όμως συνιστά μια τομή στα μέχρι τώρα καθημερινά «πεσίματα» σε μετανάστες, άνεργους και νεολαίους.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Να τον χαίρονται οι σύντροφοι του και να αποθεώνουν τις μπούρδες του, ακόμα κι αν αυτές δεν σέβονται έστω στοιχειωδώς τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Περιμένουμε το επόμενο άρθρο του κ. Ηλιόπουλου όπου θα αντιμετωπίζονται αναλογίες μεταξύ της δολοφονίας του Άβελ από τον Κάιν και των εκλογών στη Γερμανία.