Ντάισελμπλουμ: Τα προβλήματα στην Ελλάδα δεν θα λυθούν το 2014, κάτι θα χρειαστεί να γίνει μετά

22.8.13

Η Ευρώπη θα κληθεί να στηρίξει την Ελλάδα για μία ακόμα φορά, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, συνεχίζοντας κι αυτός με τη σειρά του τη συζήτηση που άνοιξε δημοσίως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε για την ανάγκη ενός νέου πακέτου βοήθειας.

Σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Ολλανδίας, τις οποίες δημοσιεύει η ολλανδική...


...εφημερίδα «Het Financieele Dagblad», ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε ότι μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος στην Ελλάδα το 2014, θα πρέπει -απαραίτητα- να το διαδεχτεί ένα νέο πακέτο.

«Τα προβλήματα στην Ελλάδα δεν θα λυθούν το 2014, οπότε κάτι θα χρειαστεί να γίνει μετά. Πως και τι πρέπει να γίνει δεν είναι σίγουρο» φέρεται να είπε.

Πηγή: In.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όλοι οι Ευρωπαίοι πλέον μιλούν ανοιχτά (εδώ) για κάτι που το ελληνικό πολιτικό σύστημα σκόπιμα προσπαθεί να ξορκίσει. Σύντομα η χώρα θα χρειασθεί να πάρει ιστορικές αποφάσεις και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξους για τους όρους διεξαγωγής του συγκεκριμένου διαλόγου.