Δεν έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου

3.12.13

Απορρίφθηκε από τις ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η αίτηση που είχε υποβάλλει ο Νίκος Μιχαλολιάκος να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Το Σάββατο το πρωί θα προσέλθουν στις τρεις ειδικές ανακρίτριες οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Στάθης Μπούκουρας και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Θα απολογηθούν για τις κατηγορίες της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: ΣΚΑΙ 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Νομικά ενδιαφέρουσα εξέλιξη καθώς στη Χρυσή Αυγή ήλπιζαν ότι θα κερδίσουν μια πρώτη μάχη πετυχαίνοντας την αποφυλάκιση κάποιων μελών τους. Αν και τα ΜΜΕ το έχουν ξεχάσει, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η δίκη των νεοναζί, όποτε κι αν αυτή ξεκινήσει.

2 σχόλια:

  1. Αναμενόμενη η Απόφαση των Ανακριτριών στα πλαίσια της πολιτικής δίωξης που έγινε και της ... όποιας δίκης τυπικά θα ακολουθήσει.
    Νομικός πολιτισμός , δεν είναι η αποδοχή του "τυλίγματος σε μια κόλα χαρτί" , που έγινε σε ότι αφορά τους Νεοναζί. Εκτός και άν το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", γίνεται αποδεκτό και επομένως το "καφκικό" κατασκεύασμα των Δένδια - Αθανασίου καλώς έγινε.
    Για να μην παρεξηγηθώ , η άποψη μου για την χρυσή Αυγή , ταυτίζεται εν πολύς με αυτή του Λοβέρδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδιά; Περίμενε κανείς ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος; Πιστεύω ότι ο Δένδιας και ο Αθανασίου, προσωπικές επιλογές Σαμαρά, έχουν δώσει δείγματα σοβαρότητας και η υπόθεση αυτή θα έχει πολύ ψωμί ακόμα. Ελπίζω να βγει κάτι από αυτή την ιστορία διότι η ιστορία αυτή, αν δεν ξεκαθαρίσει είναι άκρως επικίνδυνη για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή