«Ο κατά συρροή δολοφόνος Ξηρός εκμεταλλεύεται την ηθική ανωτερότητα της Δημοκρατίας»

20.1.14


Μια λιτή ανακοίνωση για το σημερινό βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού εξέδωσαν σήμερα οι συγγενείς του δολοφονηθέντος από τη 17 Νοέμβρη Παύλου Μπακογιάννη.

«Ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι ένας αδίστακτος, στυγνός, κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος επιμένει να εκμεταλλεύεται την ηθική ανωτερότητα της Δημοκρατίας. Θα πάρει τη θέση του στη φυλακή όπου και ανήκει».

Την ανακοίνωση υπογράφουν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Κώστας Μπακογιάννης.

8 σχόλια:

 1. Μετά το Χριστοφοράκο η Δημοκρατία δείχνει πόσο large είναι. Αλλά η ντόρα δεν ενοχλήθηκε για το πρώτο. Τα καλά και συμφέροντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ακριβώς! Τα καλά και συμφέροντα για όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Ξηρός μπορεί ΄'να εκμεταλλεύεται την ηθική ανωτερότητα της δημοκρατίας" αλλά και η Ντόρα δεν πάει πίσω. Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να παρουσιαστεί ως θύμα και να τραβήξει "ανέξοδα'' τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το μοναδικό θυμα της οικογένειας ηταν ο Π. Μπακογιαννης. Παραπάνω δε γραφω θα χαρακτηριστεί από μερικούς μικροπρέπεια αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μερικές φορές γίνεται λαϊκίστρια του κερατά ξεπερνά ακόμα και τον Σαμαρά αλλά στην περίπτωση αυτή μπορεί να πάρει κάποιο δίκιο αν κρίνουμε ότι από την 17Ν έχασε τον άντρα της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @6:31

  Κι ελεγα ποιος θα προλαβει,να διατυπωσει πρωτος τον ιδιοφυη συλλογισμο Τρομοκρατια+Σκανδαλο Siemens=Συμψηφισμος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μας στοιχίζει κάνα 100ρικο χιλιάδες το μήνα η οικογένεια σε μισθούς και συντάξεις, αλλά χαλάλι, αφού διαβάζουμε ωραίες δηλώσεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @9:15 Ξέρω έχετε κι εσείς, η μπουρζουαζία, τα δικά σας προβλήματα. Και είναι ενοχλητικό να αναφέρουμε εμείς, η πλέμπα, τα δικά μας. Απλώς επειδή η Ντόρα και το σόι της είναι πολιτική οικογένεια να έχετε στο νού σας ότι τρομοκρατία, οικονομία, διαφθορά και καθετί περί δημόσιου βίου είναι ζητήματα προς κρίση από το λαό, συμψηφιστικά. Δεν αρέσει στους κολαούζους της Ντόρας αλλά έτσι πάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή