Διάγγελμα Ξηρού με ατζέντα αντιμνημονιακού πρωινάδικου

20.1.14


Στον...ελληνικό λαό απευθύνθηκε μέσω του Indymedia ο δολοφόνος Χριστόδουλος Ξηρός, απολαμβάνοντας την ελευθερία του αλλά και τη σύγχρονη τεχνολογία.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής τρομοκρατίας που μεταδίδεται βιντεοσκοπημένο μήνυμα τρομοκράτη, κάτι που ενδέχεται μάλλον να...βλάψει την εικόνα της τρομοκρατίας ακόμα και στα μάτια όσων τη συμπαθούσαν ή την ανέχονταν, καθώς η φιγούρα του Ξηρού είναι μάλλον κωμική, πόσο μάλλον με φόντο τον...Καραϊσκάκη.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που ένας τρομοκράτης απαντά σε τρέχοντα πολιτικά ζητήματα όπως η βιωσιμότητα του χρέους (!) καταθέτοντας την άποψη του η οποία και δεν διαφέρει ουσιωδώς από αυτές που κατά καιρούς διατύπωναν ή ακόμα διατυπώνουν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κι άλλοι trendy αντιμνημονιακοί σχηματισμοί.

Αν και τρομοκράτης που δήθεν τα βάζει με το σύστημα, ο Χριστόδουλος Ξηρός έδειξε σήμερα ότι αν δεν είχε επιλέξει τον δρόμο της ένοπλης δράσης, θα μπορούσε να κάνει σήμερα λαμπρή καριέρα αντιμνημονιακού πανελίστα στις εκπομπές του Γιώργου Αυτιά ή του Γιώργου Παπαδάκη.