Μήπως ο Νίκος ο Νικολόπουλος είναι ο δευτερότοκος γιος του Θεού;

18.2.14


Βλέπω και ξαναβλέπω αυτή την επική φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο Facebook κάτι που ονομάζεται «Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος» με τη βαρυσήμαντη υποστήριξη του οποίου κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειάρχης στην Αττική ο Νίκος ο Νικολόπουλος.

Παρατηρώ ότι τον σήκωσαν στα χέρια οι υποστηρικτές του. Περίπου έτσι, αν εξαιρέσουμε το γαϊδουράκι, φαντάζομαι και την είσοδο του Ιησού στα Ιεροσόλυμα την Κυριακή των Βαϊων. Στοιχηματίζω ότι ακούστηκε ως σύνθημα και το «Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου».

Με αυτά και με αυτά, δεν έχω πια την παραμικρή αμφιβολία ότι μας ψεκάζουν. Μας ψεκάζουν για να αντέξουμε όλα αυτά που ζούμε με δαύτους που μπλέξαμε.

3 σχόλια:

  1. Δεν υπολογίσατε τον σημαντικό-καταλυτικό θάλεγα-παράγοντα που είναι ικανός να ανατρέψει όχι μόνο πολιτικές θεωρήσεις και συμπεριφορές αλλά και να γυρίσει το ποτάμι της ιστορίας και να το κατευθύνει στον ελεύθερο ανοιχτό ορίζοντα των πιο ψηλών και των πιο περήφανων βουνών: τη γοητεία του Αλέξη, την τσαχπινιά απ'το κοκοράκι του ροκαμπιλά και την κακούργα, την άπονη ομορφιά της Ρένας Δούρου από την Κουμουνδούρου. Έχει τρόπους η Ιστορία να ξαναγράφεται από την αρχή. Απλά πρέπει να την κοιτάξεις ευθεία στα τσακίρικα της μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες μας και για την ΜΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση οι Ευρωπαίοι να αρνηθούν να διαγράψουν το 60% του χρέους μας και να μας δώσουν και μερικά δισεκατομμυριάκια για ανάπτυξη με προσλήψεις στο δημόσιο; Αν όντως κάνουν κάτι τόσο ξεδιάντροπο, ο Αλέξης έχει έτοιμη τη λύση: η Ελλάδα δεν μπορεί να ανήκει σε μία ένωση απάνθρωπων κρατών που αρνούνται σε μέλος της ένωσής τους να ζει με τα λεφτά τους. Εναλλακτικά μπορεί να απειλήσει ότι αν δε μας δώσουν όλα όσα ζητάμε, θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να γίνει μπλε και να σκάσει -αυτός και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί. Ακόμα και αν, παρ' ελπίδα, οι Ευρωπαίοι δε "μασήσουν" στη πρώτη περίπτωση, αποκλείεται να μην εξαναγκασθούν να το κάνουν στη δεύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή