Τραυματίστηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης σε συμπλοκή του ΠΑΜΕ με τα ΜΑΤ (video)

6.3.14

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην οδό Σταδίου, στο ύψος της Ομήρου, όπου διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με την αστυνομία να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών και να προχωρά σε τρεις προσαγωγές, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική.

Κάποιοι εξ αυτών κατάφεραν να περάσουν το μπλόκο αλλά αργότερα οδηγήθηκαν από την Αστυνομία και πάλι πίσω από το φράγμα που έχει στηθεί στο σημείο από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων των διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις τραυματίστηκε ελαφρά και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης.

Ένα εκτενές video από τις συγκρούσεις:


Οι δηλώσεις του κ. Αγγουράκη:


Πάντως, όταν κάποιος θέλει να εισβάλει με το ζόρι σε ένα υπουργείο όπου διεξάγεται μια σύσκεψη στην οποία κανείς δεν τον προσκάλεσε, δεν βλέπω τι άλλο θα πρέπει να κάνει η Αστυνομία από το να αντιμετωπίσει τους επίδοξους εισβολείς.

1 σχόλιο:

  1. Απαντάω σε εσένα (αν και εσύ και ο kostas είστε εξίσου αστοιχείωτοι).
    Δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα, υπάρχει μουσουλμανική και η διαφορά μεταξύ τους είναι Χ Α Ο Δ Η Σ.
    Τώρα όσον αφορά το θέμα της Β. Κύπρου, μάλλον το μυαλό σου δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το νηπιακό στάδιο. Θα σου υπενθυμίσω μόνο το πιο εξώφθαλμο, τουρκική εισβολή στις 20 Ιουλίου του 1964. Βέβαια μπορεί να είσαι και από εκείνους που την αποκαλούν "ειρηνική επέμβαση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή