Ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί: αν σήμερα βάλετε στον κήπο σας μαρούλια, θα συλληφθείτε

1.4.14


Τώρα που κάπως κόπασε η φασαρία για το πολυνομοσχέδιο, αξίζει κανείς να σταθείς στην ουσία των όσων ακούστηκαν αυτές τις μέρες στη Βουλή, με την ομιλία του κ. Πάνου Καμμένου να είναι και πάλι αυτή που ξεχωρίζει χάρη στη σοβαρότητα και την πρωτοτυπία της.

Παραθέτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

(...)Δεν είναι μόνο η υπόθεση του γάλακτος, την οποία «ανέβασαν» επίτηδες δήθεν κυβερνητικοί Βουλευτές. Από τις 780 σελίδες το θέμα το οποίο έγινε στις τηλεοράσεις ήταν μόνο για το γάλα. Βεβαίως, στο γάλα εξυπηρετούνται συγκεκριμένες βιομηχανίες που ήξεραν το κόλπο από πριν, διότι το γάλα θα έρχεται από την Ολλανδία, θα έρχεται από εκείνες που στήθηκαν ήδη στη Ρουμανία, θα έρχεται από εκείνες τις επιχειρήσεις που ήξεραν το μυστικό εναντίον όλων των υπολοίπων άλλων.

Ενώ, όμως, η φασαρία γινόταν για το γάλα και για το ποιος υποχωρεί - βέβαια, «αντάρτες» του γάλακτος απεδείχθησαν όλοι - από την πίσω πόρτα ένας ολόκληρος κόσμος καταστρέφεται. Φαρμακεία κλείνουν. Γιατί; Διότι θα πρέπει, λέει, τα φάρμακα να μπουν στο σούπερ μάρκετ. Γιατί αν το Lidl είναι σε ένα νησί και καλύπτει τις ανάγκες που κάλυπτε κάποτε ο κρεοπώλης, ο μανάβης, ο φούρναρης, τώρα θα καλύπτει και τις ανάγκες του φαρμακοποιού. Γιατί έτσι θα ελέγχεται ο πολίτης.

Γιατί έτσι θα περνάει ο νέος διατροφικός κώδικας. Γιατί έτσι θα περάσουμε στα μεταλλαγμένα προϊόντα, τα οποία θα φέρει αύριο-μεθαύριο το σούπερ μάρκετ. Γιατί έτσι οι πολυεθνικές εταιρείες θα ελέγχουν τον λαό. Γιατί έτσι θα επιβληθεί η νέα τάξη των πραγμάτων. Γιατί έτσι θα περάσουμε αργότερα στον έλεγχο του νερού, στην απαγόρευση των οικόσιτων, στην απαγόρευση να υπάρχουν δύο ντομάτες κι ένα μαρούλι, που αν σήμερα θα το βάλετε στον κήπο σας θα συλληφθείτε.

Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι πρόκειται για κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο. Τα είπε ακριβώς έτσι. Οπότε, κρύψτε τα μαρούλια, πριν να είναι αργά.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.