Ο Μπόλαρης πήρε μόνος του περισσότερο από την εκλεκτή της Ελιάς στην Κεντρική Μακεδονία

19.5.14


Το είχαμε επισημάνει ήδη από τις 31 Μαρτίου και σήμερα επαληθεύεται στις κάλπες. Ο ανεξάρτητος από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου Μάρκος Μπόλαρης φαίνεται ότι λαμβάνει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 8,8% έναντι 6,25% της Νιόβης Παυλίδου η οποία στηρίχθηκε από την Ελιά.

Ποτέ και κανείς δεν μας εξήγησε γιατί η Ελιά δεν στήριξε τον Μπόλαρη ή μάλλον κανείς δεν υπήρξε αρκετά ειλικρινής ώστε να μας πει ότι όποιος δεν προσκυνά τον Βενιζέλο, δεν γίνεται αποδεκτός από το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Με τον Γιάννη Ιωαννίδη να περνάει στον β' γύρο λαμβάνοντας μόλις 18,8%, καταλαβαίνει κανείς τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ το οποίο θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη στην Κεντρική Μακεδονία αν συσπείρωνε τις δυνάμεις του σε μια υποψηφιότητα.

11 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα19 Μαΐου 2014 - 12:23 π.μ.

  Γιατί στήριξε ο Μπόλαρης το ΠΑΣΟΚ και θάπρεπε να τού το ανταποδώσει σαν ευγνωμοσύνη; Εφείσθηκε ποτέ των χειρότερων λόγων για το ΠΑΣΟΚ ο Μπόλαρης για να πρέπει να έχει κιόλας κάποια στήριξη; Ποιος είναι δηλαδή; Ο Μωϋσής που κατεβαίνει απ'το βουνό και έχει κάποια ανώτερη θεία εύνοια άξια να τον προσκυνήσεις; Αν ήταν έτσι δηλαδή γιατί δεν ζητάτε τα ρέστα απ'΄τον Παπανδρέου που ούτε σε απόσταση 150 χιλιομέτρων δεν πλησίασε οτιδήποτε έχει πασοκική χροιά; Πώς την είδαμε δηλαδή; εμείς να βρίζουμε, να απαξιώνουμε το ΠΑΣΟΚ και εκείνο να πρέπει να στρέφει και το άλλο μάγουλο. Δηλαδή σαν να μην μας έφτανε η μαντάμ Κοππά-που έτρωγε και επινε απ'το ΠΑΣΟΚ δυό χρόνια και τελικά τόδωσε στη ΔΗΜΑΡ-νάχουμε και τον Μπόλαρη ή τον κάθε Μπόλαρη. Αυτοί κήρυξαν τον πόλεμο στη παράταξη. Αυτοί διάλεξαν την αντιπασοκική συμπεριφορά. και γιατί για νάχουμε καλό ρώτημα δεν ήταν εκείνος που να στήριζε την υποψηφιότητα της Παυλίδου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν τα ξέρεις τα αυτοδιοικητικά της βόρειας Ελλάδας. Ο Μπόλαρης έχει καθαρά συριζαικό πρόγραμμα σαν περιφερειάρχης (πχ έχει ταχθεί απόλυτα κατά της επένδυσης στις σκουριές) άρα αν το πασόκ-ελιά τον στήριζε, εγώ θα έχανα κάθε ιδέα για το ΠΑΣΟΚ.

  Το ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ότι ο σύριζα δε στήριξε Μπόλαρη ενώ συμφωνούν ιδεολογικά και αντ' αυτού κατέβασε ένα καθαρά κομματικό στέλεχος το οποίο δεν έχει σε καμιά περίπτωση τα προσόντα για υποψηφιότητα περιφερειάρχη/δημάρχου κτλ.

  Ο Σύριζα έχασε τεράστια ευκαιρία να πάει Β Γύρο και να τον ψηφίσουν και άτομα που δεν είναι ψηφοφόροι του λόγω του έντιμου κατά τα άλλα Μπόλαρη (εγώ πχ θα τον ψήφιζα). Και στο Β Γύρο θα τον ψήφιζαν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες που δε θέλουν τους υπερσυντηρητικούς Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα.

  Ο Τζιτζικώστας έχει στο ψηφοδέλτιο την φιλοΧ.Α.τισσα Πατουλίδου και έχει κάνει ομοφοβικές δηλώσεις. Απελπισία ο Β Γύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άιντε παιδιά μου πουθενά αλλού να ανασάνει ο χώρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Περιμενε την Κυριακη 25 του Μαη, να δεις τι χαρουλες θα κανεις... Στις 26 δε αδιαστε μας τη Χαρ.Τρικουπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κάποιος άλλος19 Μαΐου 2014 - 8:05 π.μ.

  Μακριά νεχτωμένος ο ευχοκατάρατος. Ευτυχώς, έμεινε μόνο μια εβδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κάνε υπομονή, μια εβδομάδα έμεινε και μετά ξέρεις εσύ, ξύδι.
  Να 'σαι καλά να τον θυμάσαι.
  Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κάνε υπομονή, μια εβδομάδα έμεινε και μετά ξέρεις εσύ, ξύδι.
  Να 'σαι καλά να τον θυμάσαι.
  Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ευχή και κατάρα19 Μαΐου 2014 - 11:05 π.μ.

  @derbederis, Ton, Κάποιος άλλος: Παλουκάρια μου σαν ποιου είδους αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ μιλάτε; Σαν χρυδαυγίτες; Σαν νεοδημοκράτες; Σαν ΔΗΜΑΡίττες, σαν ΣΥΡΙΖΑίοι; ή μήπως σαν ΚΚΕ;Σαν ΠΑΣΟΚ αποκλείεται να είστε. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η μαγκιά είναι να βοηθήσεις να κερδίσει το κόμμα -για νάχεις κάτι να παραλάβεις βρε αδελφέ-και αν είσαι μάγκας να κερδίσεις εσωκομματικά. Εγώ έτσι την ξέρω τη συντροφικότητα σε ένα κόμμα. Φαίνεται-αναμενόμενο αυτό, εκδοχές των οπαδών του Γλύξμπουργκ είστε-οι φιλομοναρχικο΄΄ι του είδους σας τα θέλουν όλα ρημαδιό, σαν αυτό που δημιούργησε ο Παπανδρέου κοπανώντας το απ'την εξουσία το 2011 για μέρη κοσμικά και γκλαμουράτα.Είστε μειοψηφία μανάρια μου. Μειοψηφία όχι μόνο στη κοινωνία αλλά και μέσα στο κόμμα. Κι εσάς και τον κοπανατζή σας ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ σας έχει ...σμένους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μα γιατί να κερδίσει το πασοκ. Είναι το κόμμα (μαζί με νδ) που είναι απόλυτα υπεύθυνοι (μαζί με τους πολίτες που τους ψήφιζαν) για την κατάντια της χώρας. Μακάρι να μην έβγαζαν πουθενά δήμαρχο και περιφερειάρχη. Δυστυχώε υπάρχουν ακόμη, και μαζί με το σύριζα και τη χα θα μας ταλαιπωρούν για καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το ΠΑΣΟΚ , σύμφωνα με τα αποτελέσματα,απέδειξε ότι είναι εδώ χωρίς τον Μπένυ αρχηγό!!!!!!!!! Το κατάλαβες Ευχούλα ? Την ερχόμενη Κυριακή θα το εμπεδώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. όχι στο Χρυσό19 Μαΐου 2014 - 9:53 μ.μ.

  Καταρχήν φίλε της Παραπλιτικής αλλά και οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας της ελιας στη κεντρική Μακεδονία, την γνωρίζετε την εκλεκτή του Βενιζέλου; Καντε μια βόλτα στο πολυτεχνείο θεσσαλονίκης να ρωτήσετε και μετά τα ξαναλέμε. θα καταλάβετε μια χαρά το γιατί ΄΄πάτωσε΄΄ η συγκεκριμένη κυρία!


  Κατά τα άλλα είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπω ως επιχείρημα εναντίον του Μπόλαρη την αντίθεση του στην ΄΄επένδυση΄΄ στις Σκουριές. Δεν έχω σε καμία εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Μπόλαρη, αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην υπόθεση ''Χρυσός'' στην Χαλκιδική, απλά ειναι το λιγότερο ακατάλληλος για μια τέτοια συζήτηση. Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν τέτοιοι συμπολίτες μας, με τέτοιες απόψεις τις οποίες και κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή