Πρωτόπαππας: Δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα του ασφαλιστικού ο αριθμός των συνταξιούχων

21.7.14


Ο 17 φορές φιναλίστ για το βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Χρήστος Πρωτόππαπας, ο οποίος συμμετέχει στη διακυβέρνηση της χώρας χάρη στο ΠΑΣΟΚ, εντόπισε σήμερα το πραγματικό πρόβλημα του ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84, υποστήριξε:

Για δύο λόγους εμφανίζει πρόβλημα το ασφαλιστικό.Ο πρώτος λόγος είναι γιατί η ανεργία έχει τσακίσει τις εισφορές έχουμε 1 εκατ. 300 χιλ ανέργους και αυτοί δεν πληρώνουν εισφορές δεύτερον και αυτοί που πρέπει να πληρώσουν δεν έχουν . Εδώ είναι το πραγματικό πρόβλημα.

-Δε μπορώ να φανταστώ ότι αν έχει 1 εκατ. παραπάνω συνταξιούχους δεν είναι πρόβλημα

Και αυτό είναι πρόβλημα αλλά τι θέλετε να μην τους πληρώσουμε τη σύνταξη; Την οποία την κόψαμε τρεις φορές.

Καταλάβατε; Το πρόβλημα είναι ότι οι μη συνταξιούχοι δεν βρίσκουν τα λεφτά να πληρώνουν για τους εκατομμύρια συνταξιούχους της χώρας. Δουλέψτε παραπάνω ρε κοπρίτες για να βγουν κι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι στη σύνταξη στα 55, τι σας ζητάμε;

6 σχόλια:

 1. Μίλησε ο πρώτος παπατζής της χώρας ! Ο ευνοούμενος των καναλιών σε κάθε κυβέρνηση !! Ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αξιζει να συζητησουμε για το τι λεει ενας κοπριτης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έχεις δίκιο φυσικά αλλά είσαι ειρωνικός και αυτό είναι κάπως... Επίσης να σε ρωτήσω: γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη στα άρθρα σου στο protagon να γράφεις την ηλικία σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Χρήστος Πρωτόπαπας έχει δίκιο. Το βασικό πρόβλημα της χώρας είναι ότι οι πολιτικοί δεν έχουν πια πρόσβαση στη μηχανή που κόβει το χρήμα. Αν είχαν πρόσβαση θα μπορούσαν όπως παλιά να τάζουν (και να δίνουν) στους πάντες τα πάντα, να διορίζουν τους πάντες, να συνταξιοδοτούν στα 40 και στο τέλος όταν όλα πάνε κατά διαόλου μια υποτίμηση να κάνει μέσα σε μια νύχτα όλους φτωχότερους (εκτός από τους πονηρούς που μια νύχτα πριν τα βγάζουν όλα έξω) περήφανα ελληνικά χωρίς τρόικες.


  Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι ο Ελληνικός λαός προτιμάει τα γλυκά ψέμματα από τις πικρές αλήθειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μιλάει ο πρώτος παπατζής της χώρας!!! Ο αγαπημένος των Μιντιοκρατών !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άκου τι προτείνει ο ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΑΣ !!! Ο πλέον βολεμένος υπάλληλος της Ε.Τ.Ε Θα φάει μαύρισμα στις εκλογές αλλά θα τον πηγαίνουν οι καναλάρχες σπρώχνοντας για να έχουν τον ρουφιάνο τους μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή