Απεργία τεχνικών στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη καταβολή δεδουλευμένων

5.10.14


Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να διαπραγματευτεί και να πείσει τους πάντες για τη διαγραφή του ελληνικού χρέους, φαίνεται ότι αποτυγχάνει να συνεννοηθεί με τους εργαζομένους του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» τον οποίο ελέγχει.

Παραθέτω τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας:

Μετά την άρνηση της διοίκησης του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» να παραστεί στο δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση της  εξαγγελθείσας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για αυτή τη Δευτέρα 06/10/2014 από τις 05:00 π.μ. έως τις 05:00 π.μ. της Τετάρτης 08/10/2014 με αίτημα:

την εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Αυγούστου 2014 και Σεπτεμβρίου 2014 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού.

Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» να προχωρήσει στην άμεση αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων.

7 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα5 Οκτωβρίου 2014 - 2:06 μ.μ.

  Σκηνή από έργο προσεχώς. Από κυβερνητικά πόστα όμως! Αν στους δικούς τους εργαζόμενους φέρονται σαν ανελέητοι και άπονοι εργοδότες φαντάσου τι θα κάνουν στον εχθρό λαό που είναι σίγουρο ότι τους είναι αδιάφορο αν τους ψήφισε ή όχι. Αρπαχτικά είναι με Πάπες συναγελάζονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι είναι αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα ιδια που εκανε και το ΚΚΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ενώ ο δικός σου συναγελάζεται με μιντιάρχες και τραπεζίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι σα να λέμε για το πόσο καλή ήταν η διακυβέρνηση ΓΑΠ όταν φέσωσε το ΠΑΣΟΚ 100 εκατομμύρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Επειδή λοιπόν ο "δικός" (;) του συναγελάζεται με μιντιάρχες και τραπεζίτες, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και όποιος άλλος θέλει μπορεί να φεσώνει τους εργαζομένους του. Εύγε Theo61, μου άνοιξες τα μάτια. Τέτοια ικανότητα στη διατύπωση επαγωγικών συλλογισμών, δυστυχώς δεν διαθέτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Είναι απάντηση τύπου Κουτσόγιωργα "δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε" που την είχαν κάνει σημαία όλοι οι τότε Πασόκοι και νυν Συριζαίοι... Επειδή δηλαδή ο άλλος κάνει χι, εγώ δικαιούμαι να κάνω ψι χωρίς να μιλάει κανένας... Επιχειρήματα μαϊμούς....

  ΑπάντησηΔιαγραφή