Θρίαμβος Βενιζέλου: Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ έχουν καλύτερη γνώμη για τον Σαμαρά από ότι για τον ίδιο!

14.10.14


Συνεχίζει να συναρπάζει τα πλήθη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, της Ελιάς και της Δημοκρατικής Παράταξης Ευάγγελος Βενιζέλος, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με τη χθεσινή έρευνα της GPO για λογαριασμό του Mega, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει περισσότερες θετικές γνώμες μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει περισσότερες αρνητικές γνώμες ακόμα και σε σχέση με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Όλα αυτά μάλιστα σε μια δημοσκόπηση που το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει μόλις 4%. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποστηρικτές του Ευάγγελου, παλιούς και νέους. Δικαιώνονται κάθε μέρα.

8 σχόλια:

 1. εχει και η υπομονη τα ορια της14 Οκτωβρίου 2014 - 1:48 μ.μ.

  μιλας προφανως για τον πιο κρατιστη πολιτικαντη και νομικο υπερασπιστη των πιο σκοτινων υποθεσεων του δημοσιου βιου.κατα τα αλλα ειπε οΓΑΠ λεφτα υπαρχουν .καλοπαιδο μας παρακουρασατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό μας έλειπε . . .


  Ν A Y T I A

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και όμως! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!14 Οκτωβρίου 2014 - 4:10 μ.μ.

  Πάτα στο google δυό λέξεις: 1)λεφτά και 2)υπάρχουν και περίμενε να δεις τι θα σού βγάλει. Αν τόπε ο φούφουτος-όχι ο καλός μπλόγκερ που μπαίνει εδώ μέσα-τότε έπεσα έξω. Διαφορετικά πέσαμε όλοι μέσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αναμενόμενα είναι τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας...Μην εκπλήσσεστε και μην πάτε μακριά...Πάρτε παράδειγμα από τον ευχή και κατάρα.Σε τι διαφωνεί με τον Σαμαρά;Η καραμέλα τους είναι ότι για ότι έγινε πριν το 2009 φταίει ο Ανδρέας και για ότι έγινε μετά το 2009 φταίει ο Γιώργος.Ο Βενιζέλος έκανε το ΠΑΣΟΚ συνιστώσα της ΝουΔου.Εξάλλου ο ίδιος ποτέ δεν ήταν ΠΑΣΟΚ.Πάντα δεξιός ήταν.Εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ το '89 και σήμερα κατάφερε και έδιωξε όλους αυτούς που ήταν στο κίνημα από το '74.Όπως λέει και η παροιμία,ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ομπρέλα στην γωνία, άρα βρέχει . . .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Βενιζελ(ογ)ικός14 Οκτωβρίου 2014 - 10:44 μ.μ.

  Δεν έχω παρακολουθήσει όλα τα post του 《ευχή και κατάρα》 αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βενιζέλος δεν έχει ποτέ καταφερθεί εναντίον του Αντρέα, ίσα ίσα λέει τα καλύτερα. Όσο για το ότι ο Βενιζέλος μπήκε στο ΠΑΣΟΚ το 1989, την πιο δύσκολη στιγμή δηλαδή του κινήματος μέχρι τη λαίλαπα ΓΑΠ, ενώ την ίδια ώρα ο πρίγκηπας καλούσε τον πατέρα του να παραιτηθεί, κάτι πρέπει να σου λέει για το χαρακτήρα και το ήθος του Βενιζέλου.
  Όσο για το ποιος είναι ο πιο δεξιός (ή και κάτι χειρότερο) από τις διάφορες ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ, η κοινή λογική δείχνει τον μοναδικό ηγέτη ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος που συνεργάστηκε με την ακροδεξιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ευχή και κατάρα14 Οκτωβρίου 2014 - 10:54 μ.μ.

  Με το Σαμαρά διαφωνώ σ'αυτό που ψηφίζει ο ΓΑΠ. Ομπρέλα στη γωνία άρα βρέχει, όπως λέει και ο ευφυέστατος[sic] Θ.Τ. πιο πάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ... τα ύστερα του κόσμου της διαπλοκής

  ΑπάντησηΔιαγραφή