Όταν ο Τσίπρας πραγματοποιεί τα όνειρα του Μπαλτάκου

6.2.15


«Εγώ ο δεξιός, βαράω προσοχή, όπως λένε στον στρατό, μπροστά σε αυτά που κάνει η αριστερή -δυστυχώς για μας- κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και θα ήλπιζα και ευχόμουν και παρακαλούσα αυτά που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι να τα κάνουμε εμείς».

Αυτό τόνισε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου επί κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο ερώτημα αν στη ΝΔ η διαφορά των 8,5 μονάδων στις εκλογές σημαίνει και πρόβλημα στην ηγεσία, ο κ. Μπαλτάκος απάντησε ότι «αυτή την στιγμή δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, δεν υπάρχουν κινήσεις και ενδείξεις. Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο, δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο».

Αναφερόμενος στα αίτια της ήττας της «γαλάζιας» παράταξης, ο πρώην γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου τόνισε ότι «εκείνο το οποίο έφταιξε είναι το Μνημόνιο. Πάρα πολύ Μνημόνιο. Πιο πολύ Μνημόνιο από ό,τι απαιτείτο».

Θέλω απλά να θυμίσω στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει ένα γνωμικό που αποδίδεται στο Λένιν κατά το ποίο «πες μου ποιος σε παινεύει για να σου πω τι λάθη έκανες»...