Μετά την αποθέωση των ΑΝΕΛ, τώρα και ύμνοι για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου στην Αυγή

27.4.15


Μπορεί η κυβέρνηση αυτή να προτιμά να υπόσχεται στον ελληνικό περισσότερη «αξιοπρέπεια» και λιγότερα χρήματα αλλά φαίνεται ότι η συγκεκριμένη λέξη είναι άγνωστη στους (επαγγελματίες) υποστηρικτές της.

Θα θυμάστε το πολύ πρόσφατο άρθρο με τίτλο «Ζήτω οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Γιώργου Ανανδρανιστάκη με το οποίο ο αρθρογράφος επιτέθηκε σε όσους χαρακτηρίζουν ακροδεξιό το κόμμα του σπουδαίου λαϊκού αγωνιστή Πάνου Καμμένου.

Όσοι πιστέψαμε ότι μάλλον αυτός θα ήταν και ο πάτος, πέσαμε έξω. Σήμερα, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Λαϊκή απαίτηση η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» στο οποίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Αυτή η «πλάτη» είναι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα. Όχι μόνο δεν πρέπει να μας ξενίζει, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στην ουσία είναι δική μας απαίτηση. Είναι αυτό που ζητούσαν τα κορμιά μας στις πλατείες του Φλεβάρη: να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να τελειώσουν τα μνημόνια, η λιτότητα, η κοινωνική καταστροφή, να παλέψουμε με όλα τα μέσα για να ανασυγκροτηθεί η κοινωνία, να μην γίνει ούτε βήμα πίσω.

Αρκεί να σας πω ότι η κ. Δάφνη Σφέτσα, η...καλλιτέχνης που υπογράφει το εν λόγω αριστούργημα, έχει παλαιότερα δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο «Ya Basta- Viva Zapatistas - Viva Ierissos!»...

4 σχόλια:

 1. Εδώ οι κατηγορούμενοι διαιτητές ακούω σφυρίζουν ακόμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Το δύσκολο είναι να σκεφτούμε γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ..."
  Πολύ σωστά! Και προφανώς φτάσαμε εδώ με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσε 40 χρόνια όσο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση...
  Παράλληλα ο Βενιζέλος που κατά δήλωση Παπανδρέου έπαιζε παιχνίδια στην πλάτη του και εν μέσω των πιο κρίσιμων διαπραγματεύσεων λειτουργούσε ως οπορτουνιστής είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα μπορούσαμε να βασιστούμε για τη σωτηρία της χώρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο υπουργός οικονομικών δεν πρέπει να συμπεριφέρεται σαν λογιστής, αυτό θα ήταν ξεπεσμός. Πολιτική θέση είναι. Λογιστές έχει πολλούς το υπουργείο.


  Πολιτικές αποφάσεις πρέπει να παίρνει ο υπουργός, έχοντας υπόψη τις επικρατούσες οικονομικές συνθήκες.


  Με το να λες ότι ένας υπ.Οικονομικών πρέπει να είναι κυρίως λογιστής καταργείς εξ ολοκλήρου τις πολιτικές διαφορές μεταξύ κομμάτων, ιδεολογιών, οικονομικών θεωριών και πολιτικής/οικονομικής ιστορίας.


  Υγ. Η κριτική γενικά στον Βαρουφάκη δεν ξέρω, αλλά εδώ δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον της: 1 στις 4 αναρτήσεις για αυτόν διαβάζουμε, θέλουμε-δεν θέλουμε! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τον τροχό της ιστορίας περιστρέφουν οι ανόητοι και οι απατεώνες. Αυτοί κυβερνούν τον κόσμο. Αυτοί είναι ο κόσμος... 8^)

  ΑπάντησηΔιαγραφή