Ο Παπαδημούλης νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λάβει 60% και αποκλείει συνεργασία με την Αντιπολίτευση

20.8.15


Συνεχίζονται οι φοβερά αλαζονικές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και μετά τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα της Μεταπολίτευσης η οποία φέρει την υπογραφή τους, παρόλο που κατάφεραν να κλείσουν τις τράπεζες χωρίς η χώρα να κερδίσει απολύτως τίποτα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Νεκτάριο Νώτη. Μεταξύ άλλων, είπε:
Το ενδεχόμενο να πούμε ότι, επειδή έφυγαν κάποιοι βουλευτές από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., για να φτιάξουν άλλο κόμμα, εμείς στη θέση του Λαφαζάνη που φεύγει, θα πάρουμε τον Σαμαρά, τον Μεϊμαράκη, τον Θεοδωράκη ή τον Βενιζέλο -κατά τη γνώμη μου-, δεν παίζει με τίποτα, να το πω έτσι απλά. Δεν έχουμε καμία διάθεση και θα μας τιμωρούσε ο λαός, εάν βάζαμε -χωρίς να ρωτήσουμε τον λαό-, από το παράθυρο στην κυβέρνηση, αυτούς που ο λαός έδιωξε από την πόρτα.
Να θυμίσουμε ξανά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, τάζοντας τα πάντα στους πάντες, έλαβε μόλις 36% στις εκλογές του Ιανουαρίου, ένα ποσοστό που μάλλον δύσκολα θα κερδίσει ξανά μετά το τρίτο Μνημόνιο και τη διάσπαση του.

Να θυμίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στη Βουλή με τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών και ήταν οι βουλευτές των τριών αυτών κομμάτων που κράτησαν τη χώρα στην Ευρώπη όταν ο Τσίπρας απέτυχε να πείσει το ίδιο του το κόμμα.

Πώς μπορεί κάποιος να λέει για τρια κοινοβουλευτικά κόμματα ότι «ο λαός τους έδιωξε από την πόρτα»; Με ποιον θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των πρόωρων εκλογών, μιας και δύσκολα θα πάρει την αυτοδυναμία;

Σε ποιον ακριβώς απευθύνεται ο κ. Παπαδημούλης;