Στην Κύπρο όχι μόνο βγήκαν από τα Μνημόνια αλλά διώκουν και τους απατεώνες!

7.5.16


O μελλοντολόγος και μέντιουμ, Νίκος Χορταρέας, συνελήφθη από τις κυπριακές αρχές στη Λεμεσό για υποθέσεις απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες και μετά την ανάκριση ο Χορταρέας αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο στο δικαστήριο.

Αφού η Αστυνομία ερευνούσε τη δράση του για κάποιο διάστημα, σήμερα μια γυναίκα αστυνομικός τον επισκέφτηκε και ζήτησε βοήθεια. Ο Νίκος Χορταρέας της είπε ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση και της ζήτησε 2.000 ευρώ για να ετοιμάσει τα «βότανα» ώστε να διώξει την ερωμένη και τη στιγμή εκείνη εισήλθαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μέντιουμ φέρεται να «ψάρευε» πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που μεταδίδονταν στην Κύπρο, αλλά και σε καφέ της Λεμεσού, με την πρώτη επίσκεψη να έχει κόστος 50 ευρώ. Στη συνέχεια ωστόσο τα ποσά αυξάνονταν σημαντικά, με αντάλλαγμα την αποκάλυψη στις πελάτισσες των εξωσυζυγικών σχέσεων των ανδρών τους και τα ονόματα των γυναικών που τους πολιορκούσαν.

Πηγή: Φιλελεύθερος Κύπρου

--

Ζηλεύω στα σοβαρά πλέον τους Κύπριους αδερφούς μας. Όχι μόνο κατάφεραν να βγουν ήρεμα και πειθαρχημένα αλλά έχουν φτιάξει κι ένα κράτος που σε μεγάλο βαθμό λειτουργεί. Θυμίζω ότι πριν τον τσαρλατάνο Χορταρέα, είχαν ζητήσει τη δίωξη του Λεωνίδα Μπόμπολα και του Ανδρέα Βγενόπουλου...