Δεν υπάρχουν σωστοί σταθμοί στο δρομολόγιο «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

5.7.17


Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων εκλέχθηκε σήμερα ο ακροδεξιός βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να...τακτοποιηθεί κι εκείνος.

Θυμάμαι τις αντιδράσεις όταν εκλέχθηκε βουλευτής, θυμάμαι κι εκείνες όταν η κοινοπραξία Τσίπρα-Καμμένου επιχείρησε να τον υπουργοποιήσει. Τότε η Παραπολιτική σημείωσε τα εξής:
Ομολογώ ότι αν και ντρέπομαι για το ότι η χώρα μου κυβερνάται από έναν ομοφοβικό, ρατσιστή, αντισημίτη κάφρο, εκπλήσσομαι ελαφρώς από τις διάφορες αντιδράσεις. Τι ακριβώς περίμεναν οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ όταν αποθέωναν τον Πάνο Καμμένο καθώς εκείνος χανόταν στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ των εκλογών;
Η αυτοαποκαλούμενη ριζοσπαστική Αριστερά έχει εδώ και καιρό συνάψει στρατηγική συμμαχία με την ψεκασμένη Ακροδεξιά. H προεκλογική καμπάνια του Αλέξη Τσίπρα κινήθηκε τον απολιτίκ άξονα του «νέο/παλιό» και σήμερα ο ελληνικός λαός απολαμβάνει τα αποτελέσματα της ψήφου του.
Σήμερα, μεγαλύτερη κριτική αξίζει να ασκηθεί στην υποκρισία των δήθεν διαφωνούντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που απείχαν από την ψηφοφορία παρά σε εκείνους που τον ψήφισαν. Οι τελευταίοι τουλάχιστον είναι ειλικρινείς...