Με 2,4% τηλεθέαση στο debate της Κεντροαριστεράς, το μόνο σίγουρο είναι ότι μας φτύνουν, δεν βρέχει

1.11.17


Για δες η ζωή τι παιχνίδια παίζει. Η βραδιά που η Φώφη και ο Σταύρος αποφάσισαν να προστατεύσουν τα μαγαζάκια τους, το μήνυμα της κοινωνίας προς τον χώρο της Κεντροαριστεράς ήταν τρομακτικά σαφές: μόλις 2,4% η τηλεθέαση του debate.

2,4% τηλεθέαση, 2 κοινοβουλευτικές ομάδες, 3-4 κόμματα και 3-4 «κινήσεις», 15 στρατηγοί, 30 λοχαγοί, 100 τζιχαντιστές και 0 στρατιώτες. Και κάπου 100 εκατομμύρια χρέη. Και στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού να πέφτουν.

Και ξαφνικά φταίνε ο Ανδρουλάκης και ο Καμίνης που...δεν κατάλαβαν ότι το νέο που θα ιδρυθεί θα είναι τόσο νέο, που στην πραγματικότητα δεν θα αλλάξει τίποτα μέχρι τις επόμενες εκλογές, άντε το πολύ-πολύ να προστεθεί και ένας επίτιμος πρόεδρος.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, πάντα ήταν: ή θα ξεκινήσει τώρα το δημιουργικό σοκ που τόσο έχει ανάγκη ο προοδευτικός χώρος ή θα πάμε όλοι σπίτια μας. Και δεν θα φταίει ο...αμόρφωτος λαουτζίκος που δεν κατάλαβε το μεγαλείο μας αλλά θα φταίει αποκλειστικά και μόνο το ξερό μας το κεφάλι.

Συγγνώμη που γίνομαι αγγελιοφόρος κακών μαντάτων αλλά όσοι κινούνται με γνώμονα το "ή πρόεδρος ή τίποτα", θέλω να τους επιβεβαιώσω ότι η ευχή τους θα πραγματοποιηθεί. Θα γίνουν. Τίποτα.