Δανίκας: Δεν είναι γκομενάρα η συνεργάτιδα του Μπακογιάννη, ανενδοίαστα τα θηλυκά στου Ψυρρή

25.9.18


Σε μια σειρά ιστορικών αποκαλύψεων προχώρησε ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος Δημήτρης Δανίκας, μετά από συνέντευξη την οποία του παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Παραθέτω ένα απόσπασμα από το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του, όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε στο Πρώτο Θέμα:

Ηρθε με την Ευαγγελία. «Συνεργάτις μου», είπε. Η Ευαγγελία δεν είναι από τα κορίτσια που θα τις έλεγες «γκομενάρες». Η Ευαγγελία θα μπορούσε να συνοδεύει -επαγγελματικά- τον σύντροφο Μήτσο Κουτσούμπα. Η Ευαγγελία χωρίς ίχνος «χρυσόσκονης». 

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ σημειώνει:

Πριν καθίσουμε, κάναμε μια βόλτα στην Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή. Η βόλτα έμοιαζε με οφθαλμόλουτρο. Τα θηλυκά διέσχιζαν ανενδοίαστα τον δρόμο. Με την άκρη του ματιού μου ακτινογραφούσα τις δικές του αντιδράσεις. Τίποτα. Ο Κώστας ασυγκίνητος. Περίεργο.

Θέλω να πιστεύω ότι τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης όσο και η Πολιτεία θα φροντίσουν να αξιοποιήσουν τα ευρήματα της δημοσιογραφικής δουλειάς του κ. Δανίκα. Καλό θα ήταν άμεσα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας να αντικαταστήσει τη συνεργάτιδα του με μια γκομενάρα ενώ καλό θα ήταν να παρέμβει και ο Δήμος Αθηναίων υπέρ της κυκλοφορίας μόνο ενάρετων θηλυκών στου Ψυρρή.

Αν συνεχίσουν να βρίσκουν δουλειά οι μη γκομενάρες και να κυκλοφορούν ανενόχλητα τα κορίτσια με τα μίνι, μόνο συμφορές θα ακολουθήσουν για τον τόπο μας.