ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

20.11.08

salonica-press.blogspot.com


Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Παπακωνσταντίνου, υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα στην υπόθεση των εκβιασμών με τα γνωστά βίντεο.
Πολύ φυσολογικά ώς συντοπίτης του κ. Πάπιστα, Κοζανίτες και οι 2, να είχαν συναντηθεί και να μίλησαν για το σχετικό θέμα. Μπορεί και να το πέρασε στο ντούκου ο κ. Παπακωνσταντίνου, κακή κρίση δηλαδή της κατάστασης, αλλά στη θέση που βρίσκεται και στο κόμμα που βρίσκεται , οι ευθύνες είναι μεγάλες. Θα πρέπει να φιλτράρει και να βαρύνει δέκα φορές παραπάνω τα γεγονότα γιατί δεν εκθέτεις μόνο τον εαυτό σου.
Και όπως ζητάνε οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ , την πολιτική ευθυξία από πλευράς ΝΔ, δεν γίνεται όταν θίγονται τέτοια ζητήματα, το ΠΑΣΟΚ να σφυράει αμέριμνα.
Δείξτε το καλό παράδειγμα και το στιγμα ότι επιτέλους θα αλλάξετε το πολιτικό σκηνικό αυτού του τόπου. Ότι δεν θα δούμε πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Και εσύ κύριε Παπακωνσταντίνου αν δεν θέλεις να γίνεις ο Αντώναρος του ΠΑΣΟΚ, παραιτήσου τώρα. Δεν τα πήρες, δεν έχεις ανάμιξη, αλλά έκανες γκάφα και οι γκάφες πληρώνονται!!!!