Σε1 μήνα θα έχουν μαζευτεί οι προεκλογικές αφίσες !

8.10.09

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το σημερινό άρθρο της Ιφιγένειας Διαμαντή στην Καθημερινή η οποία μας ενημερώνει ότι :

Τουλάχιστον έναν μήνα θα χρειαστεί προκειμένου να «αποκαθηλώσει» τις αφίσες των εκλογών το συνεργείο του δήμου Αθηναίων. Κι αυτό, επειδή το προσωπικό που απασχολείται είναι ιδιαίτερα λιγοστό. Μόλις οκτώ υπάλληλοι σε τέσσερα οχήματα - υδροφόρες συν άλλο ένα «που μπορεί να μπαίνει ανάμεσα στα στενά», όπως τονίζει ο κ. Θοδωρής Παρασκευόπουλος, προϊστάμενος στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αθηναίων. Αυτά τα οχήματα απαρτίζουν τον στόλο που γυρίζει γειτονιά - γειτονιά τον πρώτο δήμο της χώρας προκειμένου να περισυλλέξει τα απομεινάρια της προεκλογικής εκστρατείας. Σήμερα, επί παραδείγματι, θα βρίσκονται στις οδούς Πατησίων και Γ΄ Σεπτεμβρίου, ενώ ακολουθεί η διαδικασία που αφορά τον καθαρισμό των παρόδων.

Ο στόχος του κ.Παρασκευόπουλου είναι να μαζευτούν οι αφίσες μέχρι και την 17η Νοεμβρίου όπου και θα κολληθούν δεκάδες άλλες σχετικές με την εξέγερση του Πολυτεχνείου από τις διάφορες παρατάξεις !

Για να είμαστε δίκαιοι , η φετινή προεκλογική περίοδος κατακλείστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες αφίσες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού καθώς το ΠΑΣΟΚ και οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν μια τέτοια καμπάνια ενώ υποτονική ήταν και η παρουσία του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ .

Η εποχή της αφίσας έχει...

...περάσει ανεπιστρεπτί κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν πολύ γρήγορα όλοι όσοι επιδίδονται σε αυτό το σπορ .

Ποτέ δεν άλλαξε θετικά η γνώμη μου βλέποντας μια αφίσα αλλά αντίθετα έχω καταραστεί ουκ ολίγες φορές όλους εκείνους του πολιτικούς που εμφανίζονται "νεοσσοί" ελεω Photoshop και μας χαμογελούν γλυκά από τις ταράτσες διαφόρων κτηρίων.

Θυμάμαι μια φορά είχα δει την Παπαρήγα δίπλα σε μια γιγαντοαφίσα που διαφήμιζε εσώρουχα...

Φρίκη...


Παραπολιτικός

Κοινοποιήστε το στο Facebook