Aποφώνηση

17.11.09

Αγαπητοί φίλοι ,

Κάπου εδώ το πρώτο μέρος του μεγάλου αφιερώματος της Παραπολιτικής στα γεγονότα του Πολυτεχνείου ολοκληρώθηκε

Δυστυχώς , δεν προλάβαμε να ανεβάσουμε όλα τα videos που είχαμε ετοιμάσει καθώς πέσαμε λίγο έξω από τα χρονοδιαγράμματα που είχαμε θέσει.

Μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά είναι και για εμάς πρωτόγνωρα καθώς είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε μια δική μας "εκπομπή" , μια δική μας παραγωγή.

Σας χρωστάμε ακόμα το 5ο μέρος της συνέντευξης του Αντώνη Λιοναράκη και 2 μέρη της συνέντευξης του Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Αύριο , θα δείτε τα 2 πρώτα μέρη της συνέντευξης της Αλκμήνης Ψιλοπούλου η οποία είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την καθημερινότητα του Αντιδικτατορικού Αγώνα .

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό , θέλουμε να πιστεύουμε ότι...

...το φετινό αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο ήταν κάτι το διαφορετικό , κάτι πιο "ποιοτικό" από όσα βλέπουμε τριγύρω μας.Για εμάς , αυτό είναι το blogging , αυτή είναι η διαφορά των πραγματικών blogs από τα κατεστημένα ΜΜΕ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειδικά τον Φώτη Κουβέλη ο οποίος όχι μόνο δέχθηκε να μας μιλήσει αλλά μας έφερε και σε επικοινωνία και με άλλους αγωνιστές του Πολυτεχνείου . Ανάλογη ήταν και η βοήθεια του Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη Λιοναράκη που μας επέτρεψε να δημοσιεύσουμε για πρώτη φορά ένα μέρος του φωτογραφικού αρχείου του . Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσουμε αυτόν τον άνθρωπο . Ας είναι καλά...

Φυσικά , δεν ξεχνάμε την Αλκμήνη Ψιλοπούλου την οποία θα γνωρίσετε καλύτερα αύριο με τα videos που θα ανεβάσουμε αλλά και με την παρουσίαση των βιβλίων της τις επόμενες μέρες

Τέλος , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κι όλους όσους δέχθηκαν να μας μιλήσουν αλλά εμείς τελικά δεν είχαμε χρόνο να τους διαθέσουμε . Ένας από αυτούς ήταν και ο δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας . Τους ευχαριστούμε και του χρόνου θα επανορθώσουμε .

Δεν θα σας κουράσουμε άλλο . Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια . Συνεχίζουμε...

Η ομάδα της Παραπολιτικής

Κοινοποιήστε το στο Facebook