Συνελήφθησαν 37 οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν οργανωμένη επίθεση στις φυλακές Διαβατών!

20.9.11

Aπό το gazzetta.gr:

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 37 οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν οργανωμένη επίθεση στις φυλακές Διαβατών.
Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ επιχείρησαν οργανωμένη επίθεση στις φυλακές Διαβατών, με σκοπό να ρίξουν στο προαύλιο της φυλακής δύο μπάλες, από τις οποίες η μία είχε κινητά τηλέφωνα και η άλλη φορτιστές.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από τους συνδέσμους του Κορδελλιού, το σύνδεμο LEMMY από τον Εύοσμο και το σύνδεσμο Μπέλλος από τη Νεάπολη. Το σχέδιο ήταν οι 25 από τους 37 (ίσως και 39) οπαδούς να δημιουργήσουν...

...επεισόδιο για αντιπερισπασμό στην είσοδο των φυλακών, με τους δεσμοφύλακες, και την κατάλληλη στιγμή οι υπόλοιποι να πετάξουν τις μπάλες με τα κινητά και τους φορτιστές στο προαύλιο των φυλακών.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης γνώριζε τις κινήσεις τους και είχε φροντίσει να στείλει 100 περίπου αστυνομικούς στο σημείο και να επιχειρήσουν, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να τους συλλάβουν όλους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.


Σχόλιο Παραπολιτικής: Να δω τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτή τη χώρα...Συγχαρητήρια στην Πολιτεία που αρνείται να αγγίξει τους συνδέσμους...