Άμεση η σχέση αξιοπιστίας-μισθοδοσίας

27.9.11

Παραθέτω ένα απόσπαματα από χθεσινή ανακοίνωση του τμήματος Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ:

Είναι χαρακτηριστική η λάσπη που εξαπέλυσε τις τελευταίες μέρες ο κ. Μακρυπίδης και συνολικά η κυβέρνηση (Υπουργός κ.Παπακωνσταντίνου) στο στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ κ.Ζωή Γεωργαντά επειδή αποκάλυψε τα μαγειρέματα από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, την κυβέρνηση και τον επικεφαλής της Eurostat, για το έλλειμμα της χώρας που έδωσαν την δικαιολογία για να έλθει το ΔΝΤ και για τα απαράδεκτα μέτρα της τρόικας. Τώρα η κ.Γεωργαντά είναι για την κυβέρνηση αναξιόπιστη. Όταν πριν ένα χρόνο την αξιολογούσε και με βάση τα αντικειμενικά και τυπικά της προσόντα και τη διόριζε στη διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ ήταν άξια. Τώρα που αποκάλυψε κάποιες αλήθειες η κυβέρνηση διαπίστωσε τα λειψά της τάχα προσόντα.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η πρώτη διαπίστωση έχει...


...να κάνει με την προθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να "αγκαλιάσει" οποιαδήποτε καταγγελία γίνεται εις βάρος της κυβέρνησης. Όπου γάμος και χαρά, οι τΣυριζαίοι πρώτοι. 

Επί της ουσίας, το ερώτημα που απευθύνεται στην κυβέρνηση μπορεί να αναστραφεί. Όταν πριν ένα χρόνο η κ.Γεωργαντά εργαζόταν κι αμειβόταν από την ΕΛΣΤΑΤ, η ΕΛΣΤΑΤ ήταν άξια και η κυβέρνηση αξιόπιστη; Τώρα ανακάλυψε ότι και η ίδια συμμετείχε σε υποτιθέμενο μαγείρεμα στοιχείων;

'Ελεος με τους μετά Χριστόν προφήτες! Δεν αντέχεται άλλη συνομωσιολογία...