Έλληνες δολοφόνησαν Πακιστανό, πιθανότατα γιατί ήταν Πακιστανός

18.1.13

Στην 16η ανακρίτρια οδηγήθηκαν σήμερα ο 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και ο 29χρονος πυροσβέστης, που κατηγορούνται για την δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού, τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Τριών Ιεραρχών, στα Πετράλωνα.

Αφίσα από παλαιότερη καμπάνια του ΟΗΕ


Οι δύο Έλληνες σκότωσαν τον Πακιστανό μετανάστη την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά. Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται, σύμφωνα...



...με πληροφορίες του In.gr, ότι επιτέθηκαν στον 27χρονο γιατί τους έκλεισε τον δρόμο με το ποδήλατό του και δεν μπορούσαν να περάσουν με τη μηχανή.

Στις έρευνες, που ακολούθησαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένας σουγιάς, μία μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία σιδηρογραφία, πολλά μεταλλικά σφαιρίδια, δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, δύο ξύλινα ρόπαλα και μία σφεντόνα. Στο σπίτι του ενός η Αστυνομία βρήκε και πενήντα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Οι πράξεις κάποιων κατάφεραν να πείσουν χιλιάδες συμπολίτες μας ότι κάποιες ζωές «μετράνε» λιγότερο και οι παραλείψεις άλλων τους βοήθησαν να το πετύχουν.