Δεν θα υπάρξουν νικητές από το ξεκατίνιασμα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού

9.9.16


Αν δεν μου διαφεύγει κάποια σχετική λεπτομέρεια, νομίζω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού ήταν ενήλικες, οπότε υποθέτω ότι διαθέτουν ψυχικά τα εφόδια για να...συνεχίσουν τη ζωή τους.

Δεν κερδίζει κανείς τίποτα από το σχετικό ξεκατίνιασμα που έχει ξεκινήσει, είναι ήδη ταλαιπωρημένος ο όποιος κόσμος έχει απομείνει πιστός στην Κεντροαριστερά, κανείς δεν πρόκειται να αναδειχθεί από έναν πόλεμο λάσπης και κιτρινισμού.

Ας συνεχίσουν τα δυο κόμματα με θάρρος την αυτόνομη πορεία τους και η λαϊκή ετυμηγορία θα δείξει ποιοι θα αντέξουν και ποιοι θα εξαφανιστούν. Μιας και η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το Ποτάμι έχει περάσει ήδη στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, εκτιμώ ότι στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν μπροστά, θέτοντας πιο φιλόδοξους στόχους, όπως μια ριζική ανανέωση στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Όλα τα άλλα είναι τροφή για διαδρομιστές, επαγγελματίες Κεντροαριστερούς του Κολωνακίου και για μικροπολιτικές στήλες παρηκμασμένων εφημερίδων -τις οποίες διαβάζουν πια μόνο διαδρομιστές και επαγγελματίες Κεντροαριστεροί του Κολωνακιού.

Όχι άλλες «διεργασίες», γκώσαμε! Ίσως θα ήταν προτιμότερη η διατύπωση μιας συγκεκριμένης πολιτικής πρότασης προς την κοινωνία...