Όταν η Νέα Δημοκρατία χαρακτήριζε «δοσίλογους» τα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

22.7.13

Παρατηρώ ότι πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να αξιοποιήσουν ακραίες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για να παρουσιάσουν ως ψύχραιμη και νηφάλια φωνή τη Νέα Δημοκρατία, την οποία κι εμφανίζουν να δέχεται επιθέσεις από αιμοσταγείς κομμουνιστές.

Παρατήρησα μάλιστα ότι και στα κυριακάτικα φύλλα επιχειρήθηκε να δοθεί κι επιστημονικό κύρος σε τέτοιου είδους απόψεις, με το...



...κόμμα του Αντώνη Σαμαρά πάντοτε σε ρόλο θύματος κι όχι θύτη.

Σε όσους λοιπόν μας ζητούν να εξοργιζόμαστε μονάχα με τις δηλώσεις του κάθε ακραίου Διαμαντόπουλου αλλά να κλείνουμε τα μάτια στον κάθε Κρανιδιώτη, θα ήθελα να τους θυμίσω μια ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, την οποία τα ΜΜΕ πια έχουν πλήρως εξαφανίσει.

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2012, η Νέα Δημοκρατία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε τονίσει:

Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών. 

Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. 
Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει». 

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μας εξηγήσει γιατί ο κακός χαμός που δικαίως έγινε με την αναφορά στα...γουναράδικα, δεν έγινε τότε που η Νέα Δημοκρατία χαρακτήριζε συλλήβδην προδότες, τρομοκράτες, πλιατσικολόγους και δοσιλογους τα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ;

Οι επιλεκτικές ευαισθησίες είναι σίγουρα δημοκρατικές ευαισθησίες ή μήπως αποκαλύπτουν και ιδεολογικές προτιμήσεις που δύσκολα πια καμουφλάρονται;