Γιώργος Χατζημαρκάκης, ένας άξιος πρέσβης της Ελλαδάρας

6.11.14


Στις 14 Μαρτίου του 2014, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης εμφανίστηκε δεμένος με αλυσίδες και λουκέτα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου και οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση τον άκουσαν να φωνάζει, ότι η Ελλάδα ζει σε ένα απέραντο λουκέτο επειδή όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν.

Τότε, η Παραπολιτική σε ένα άρθρο με τίτλο «Για τα σίδερα (ή για την Ελλάδα)» σημείωνε τα εξής:

Το 2011 το Πανεπιστήμιο της Βόννης αφαίρεσε από τον κ. Χατζημαρκάκη τον τίτλο του διδάκτορα λόγω εκτεταμένης λογοκλοπής. Για μια κοινωνία όπως η γερμανική, αυτό είναι αρκετό για να μην υπάρχεις στον πολιτικό χάρτη.

Θα ήταν σχεδόν αδύνατο για τον Έλληνα ομογενή να πολιτευτεί ξανά με επιτυχία στη Γερμανία, γι' αυτό και φόρεσε τα ωραία του λουκέτα και κάνει ό,τι μπορεί για να πολιτευθεί στη χώρα μας, εδώ που αν βρίζεις την Τρόικα και κάνεις show, σου συγχωρούνται όλα...

Στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, 82.220 Έλληνες ψήφισαν το κόμμα του κ. Χατζημαρκάκη, περισσότεροι από όσοι τη Δημοκρατική Αριστερά και χθες έγινε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος κύριος ορίστηκε πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Έθνους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας γι' αυτόν έκανε λόγο για έναν «εξαιρετικά έμπειρο Ευρωπαίο πολιτικό, που διήνυσε μία εντυπωσιακή διαδρομή στα γερμανικά πολιτικά πράγματα, εκπροσώπησε επί χρόνια τη Γερμανία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και τώρα δραστηριοποιείται στην ελληνική δημόσια ζωή».

Καληνύχτα και καλή τύχη.