Για δημοψήφισμα μιλάει και ο Πάνος Καμμένος

8.3.15


Μετά την έμμεση αναφορά του Αλέξη Τσίπρα και την ξεκάθαρη δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη, έρχεται ο Πάνος Καμμένος να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση πράγματι εξετάζει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά»:
-Οι πιέσεις των δανειστών είναι πολύ μεγάλες. Αν ενταθούν αυτές οι πιέσεις, σκέφτεστε δεύτερες εκλογές ή δημοψήφισμα;
Να πάμε σε εκλογές όταν έχουμε το 80% του ελληνικού λαού, το μόνο που θα κάνουμε είναι να επιβεβαιώσουμε τη βούληση του ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εάν το θέσουν, εάν θέσουν θέμα αμφισβήτησης σε σχέση με τη βούληση του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης και θέλουν, μία απάντηση θα μπορούσε να είναι το δημοψήφισμα. Χωρίς εμείς να το επιδιώξουμε, διότι δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο λαός είναι μαζί μας. Αυτοί που θα πρέπει να πειστούν ότι δημοκρατία υπάρχει είναι οι Γερμανοί. Η επικυριαρχία τελείωσε.
Κανείς πάντως δεν μας λέει ποια θα είναι η ερώτηση του δημοψηφίσματος, κάτι το οποίο είναι κάπως...σημαντικό.

3 σχόλια:

 1. Όταν λίγο παλιότερα σχολίαζα περί "Άρτον και θεάματα" δεν περίμενα να παρέχουν καθημερινά ΚΑΙ θεάματα για γέλια και για κλάματα. Τι να πρωτοσχολιάσεις? Βαρουφάκη? Καμένο? Κωνσταντοπούλου? Λαφαζάνη? Βαλαβάνη? Κοτζιά? Χριστοφιλοπούλου? Λαπαβίτσα? Γλέζο? κλπ. Ξαφνικά θυμήθηκα ένα σλόγκαν μιας άλλης Εθνικής υπερηφάνειας (όχι των πλατειών) "Δεν σχολιάζω άλλο" (δεν προλαβαίνω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σεμνά και ταπεινά8 Μαρτίου 2015 - 6:50 μ.μ.

  Τι κατάντια!!
  Τι ξεφτιλα και ξεπεσμος να μας κυβερνά ο Καμενος.
  Χειρότερο δεν μπορώ να σκεφτώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς.Το χειρότερο το ζούσες μέχρι πριν 2 μήνες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή